12 Arketipe Merek: Mana Anu Anjeun?

Urang sadayana hoyong anu satia nuturkeun ieu. Kami teras-terasan milarian rencana pamasaran magis anu bakal ngahubungkeun kami ka pemirsa sareng ngajantenkeun produk kami mangrupikeun bagian anu teu tiasa diganti dina kahirupan aranjeunna. Anu sering urang henteu sadar nyaéta yén sambungan mangrupikeun hubungan. Upami anjeun henteu jelas ngeunaan saha anjeun, moal aya anu resep minat anjeun. Éta penting pikeun anjeun ngartos saha mérek anjeun, sareng kumaha anjeun kedah ngamimitian hubungan