Perusahaan nganggo Média Sosial Pikeun Ngaramal Paménta: PepsiCo

Paménta konsumén dinten ayeuna robih langkung gancang tibatan sateuacanna. Hasilna, peluncuran produk énggal gagal dina harga anu luhur pisan. Barina ogé, akurat nganilai pasar sareng ngaduga paménta peryogi terabytes data, anu dibasajankeun angka penjualan, transaksi e-commerce, sejarah luar-saham, rata-rata harga, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, sareng seueur faktor anu sanés. Pikeun nambihan éta, kaseueuran perusahaan tetep teu maliré kana pentingna nerapkeun dialog konsumén online pikeun ngaduga ngagaleuh kahareup