Kumaha Pembelajaran Mesin sareng Acquisio Bakal Tumuh Usaha Anjeun

Salila révolusi industri manusa polah sapertos bagian-bagian dina mesin, ditempatkeun dina garis pamasangan, nyobian ngajantenkeun aranjeunna damel sakumaha mékanis sabisa. Nalika urang lebetkeun naon anu ayeuna disebat "Revolusi Industri 4" urang nampi yén mesin jauh langkung saé mékanis tibatan manusa. Di dunya pariwara anu rame, dimana manajer kampanye ngimbangan waktosna antara ngawangun kampanye sacara kreatif, sareng mékanis ngatur sareng ngapdet dina