3 Tips Ngécéskeun Galau Marketing pikeun Milénial

Naon sabenerna milénial? Éta patarosan umum anu ditaroskeun di panjuru dunya. Pikeun sababaraha urang, demografi ieu henteu dimotivasi, kulem sareng teu katebak. Pikeun Odyssey, urang ningali aranjeunna salaku motivasi, sadar diri sareng lumayan bisa diprediksi. Generasi-generasi pasti parantos dijentrekeun kana stereotip anu tangtu sareng inisiatip pikeun narik perhatian aranjeunna tiasa henteu aya dina dasarna. Generasi milénial henteu bénten-bénten, sareng kami di dieu pikeun nyaritakeun yén milénial henteu saukuran cocog sareng sadayana. Personalisasi nyaéta