Jetpack: Kumaha Ngarékam Sareng Ningali Log Kaamanan & Kagiatan Komprehensif Pikeun Loka WordPress Anjeun

Aya sababaraha plugins kaamanan anu sayogi pikeun ngawas conto WordPress anjeun. Seuseueurna museurkeun kana ngaidentipikasi pangguna anu parantos lebet sareng parantos ngarobih kana situs anjeun anu tiasa nyababkeun résiko kaamanan atanapi ngonpigurasi plugin atanapi téma anu tiasa ngarusak éta. Gaduh log kagiatan mangrupikeun cara anu idéal pikeun ngalacak masalah ieu sareng ngarobih. Hanjakalna, aya hiji hal anu umum sareng kalolobaan pihak katilu

Whatagraph: Multi-Channel, Pangimeutan Data Real-Time & Laporan Pikeun Agénsi & Tim

Sanaos ampir unggal penjualan sareng platform martech gaduh antarmuka ngalaporkeun, seueur anu cukup kuat, aranjeunna kakurangan tina nyayogikeun sagala rupa tampilan komprehensif ngeunaan pamasaran digital anjeun. Salaku pemasar, kami nyobian ngapusatkeun ngalaporkeun dina Analytics, tapi éta sering éksklusif pikeun kagiatan dina situs anjeun tinimbang sadaya saluran anu anjeun damel. Sareng… upami anjeun kantos resep nyobian ngawangun ngalaporkeun dina platform,

3 Fitur dina ios 16 Anu bakal mangaruhan Ritel sareng E-Dagang

Iraha waé Apple gaduh sékrési ios énggal, sok aya kagum anu ageung di antawis konsumen ngeunaan perbaikan pangalaman anu bakal dihontal ku Apple iPhone atanapi iPad. Aya dampak anu signifikan dina ritel sareng e-commerce ogé, sanaos, éta sering diémutan dina rébuan tulisan anu ditulis dina wéb. iPhones masih ngadominasi pasar Amérika Serikat kalayan 57.45% tina pangsa alat sélulér - fitur anu ditingkatkeun anu mangaruhan ritel sareng e-commerce

Tumuwuh Penjualan E-Dagang Anjeun Kalayan Daptar Ide Pemasaran Kreatif Ieu

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan fitur sareng pungsionalitas anu penting pikeun kasadaran ngawangun situs wéb e-commerce anjeun, nyoko, sareng ningkat penjualan kalayan daptar pariksa fitur e-commerce ieu. Aya ogé sababaraha léngkah kritis anu anjeun kedah laksanakeun nalika ngaluncurkeun strategi e-commerce anjeun. Daptar pariksa Strategi Pemasaran E-commerce Jieun kesan munggaran anu luar biasa sareng situs anu saé anu ditargetkeun ka pembeli anjeun. Visual penting jadi investasi dina poto sareng video nu pangalusna ngagambarkeun produk Anjeun. Simplify navigasi situs anjeun pikeun museurkeun