Marpipe: Arming Marketers Jeung AKAL maranéhna kudu nguji sarta manggihan Iklan Unggul Kreatif

Pikeun taun, marketers na advertisers geus gumantung kana panongton targeting data uninga dimana jeung di hareup saha ngajalankeun iklan maranéhanana kreatif. Tapi pergeseran panganyarna tina prakték data-tambang invasif - hasil tina peraturan privasi anyar jeung perlu dilaksanakeun ku GDPR, CCPA, sarta Apple iOS14 - geus ninggalkeun tim pamasaran scrambling. Salaku beuki loba pamaké milih-kaluar tracking, panongton targeting data jadi kirang dipercaya. merek ngarah pasar