"Palanggan Mimiti" Kedah janten Mantra

Manfaatkeun kakuatan seueur téknologi pamasaran canggih anu sayogi mangrupikeun léngkah anu saé pikeun bisnis, tapi ngan ukur lamun tetep aya konsumén dina pikiran. Tumuwuhna bisnis gumantung kana téknologi, ieu mangrupikeun kanyataan anu teu dibantah, tapi anu langkung penting tibatan alat atanapi sapotong parangkat lunak naon waé anu anjeun jual. Ngauningaan palanggan anjeun nalika aranjeunna sanés sanés jalma anu langsung nyanghareupan masalah, tapi volume data anu lengkep pikeun dimaksadna

Naha Martech mangrupikeun Strategic Imperative pikeun Tumuwuh Bisnis

Téknologi pamasaran parantos ningkat dina dasawarsa ka tukang, sumawonna mangtaun-taun. Upami anjeun henteu acan nganut Martech, sareng damel dina pamasaran (atanapi penjualan, pikeun masalah éta), maka anjeun langkung saé naek kapal sateuacan anjeun ditingalkeun! Téknologi pamasaran anyar parantos masihan kasempetan ka usaha ngawangun kampanye pamasaran anu épéktasi sareng tiasa diukur, nganalisis data pamasaran sacara real-time, sareng ngajadikeun otomatis pamasaranna pikeun ngajalankeun konversi, produktivitas sareng ROI, bari nurunkeun biaya, waktos sareng inefisiensi.