B2C CRM kritis kana Usaha Nyanghareupan Pelanggan

Konsumén di pasar ayeuna langkung diberdayakeun tibatan anu sateuacanna, aktip milari kasempetan pikeun kalibet sareng bisnis sareng mérek. Pergeseran kakuatan masif ka konsumén parantos kajantenan gancang sareng nyéépkeun kaseueuran perusahaan anu sangsara geringna pikeun ngamanfaatkeun sadaya inpormasi anu anyar anu mimiti disayogikeun ku cara anyar. Sanaos ampir unggal bisnis anu nyanghareupan konsumen canggih nganggo solusi CRM pikeun ngatur konsumén sareng prospek, seuseueurna dumasarkeun kana téknologi lami-lami - sareng aranjeunna didesain