Kumaha Simbiosis Pemasaran Tradisional sareng Digital Ngarobih Kumaha Urang Mésér Hal

Industri pamasaran pakait pisan sareng paripolah manusa, rutinitas, sareng interaksi anu nyababkeun nuturkeun transformasi digital anu urang parantos laksanakeun dina dua puluh lima taun ka pengker. Pikeun ngajaga urang kalibet, organisasi parantos ngaréspon parobihan ieu ku ngajantenkeun strategi komunikasi média digital sareng sosial salaku komponén penting tina rencana pamasaran bisnisna, sanaos sigana saluran tradisional ditilar. Média pamasaran tradisional sapertos papan iklan, koran, majalah, tv, radio, atanapi brosur disarengan pamasaran digital sareng sosial