Jualan Penjualan: Genep Strategi Anu Menangkeun Haté (Sareng Tip Anu sanés!)

Nulis serat bisnis mangrupikeun konsép anu dugi ka jaman baheula. Dina waktos éta, serat penjualan fisik mangrupikeun tren anu ditujukeun pikeun ngaganti pemasar panto-ka-panto sareng pitches-na. Jaman modéren meryogikeun pendekatan modéren (ngan ukur ningali parobihan iklan pariwara) sareng nyerat serat penjualan bisnis teu terkecuali. Sababaraha prinsip umum ngeunaan bentuk sareng unsur surat penjualan anu saé tetep diterapkeun. Kitu cenah, struktur sareng panjang serat bisnis anjeun gumantung