Flip Digital Remedy Ngajalankeun Mésér, Ngatur, Ngaoptimalkeun, sareng Ngukur Iklan Anu Liwat-Luhur (OTT) Sederhana

Ledakan dina ngalirkeun pilihan média, eusi, sareng pamirsa taun ka tukang ngajantenkeun iklan Over-The-Top (OTT) teu mungkin dipaliré pikeun mérek sareng agénsi anu ngawakilan éta. Naon ari OTT? OTT ngarujuk kana jasa média streaming anu nyayogikeun kontén siaran tradisional sacara real-time atanapi on-demand ngalangkungan internét. Istilah over-the-top nyirikeun yén panyayogi kontén badé ngalangkungan jasa internét anu has sapertos browsing wéb, email, jsb.