Pendekatan Pinter pikeun Email Personalisasi Dijelaskeun

Pemasar condong ningali personalisasi email salaku pitunjuk pikeun efektivitas kampanye email anu langkung luhur sareng nganggo masif. Tapi kami yakin yén pendekatan anu wijaksana pikeun personalisasi email masihan hasil anu langkung saé tina sudut pandang efektivitas biaya. Kami maksad tulisan kami pikeun dibéréskeun tina email gedé anu hadé pikeun personalisasi email anu canggih pikeun nunjukkeun kumaha téknik anu béda tiasa dianggo gumantung kana jinis sareng tujuan email. Urang badé masihan tiori ti urang