Kumaha kamungkinan Augmented kanyataanana mangaruhan Influencer Marketing?

COVID-19 parantos ngarobah cara urang balanja. Kalayan pandemi anu ngamuk di luar, konsumén milih cicing sareng mésér barang online sanésna. Éta sababna konsumen ngiringan pangaruh langkung seueur pikeun video kumaha waé tina nyobaan lipstik dugi ka maénkeun kaulinan vidéo paporit urang. Kanggo langkung seueur ngeunaan pangaruh pandemik dina pamasaran influencer sareng harga, tingali studi anyar kami. Tapi kumaha carana ieu tiasa dianggo pikeun barang-barang anu kedah ditingali