7 Cara Bendungan Anu Katuhu Bisa Ngaoptimalkeun Kinerja Merek Anjeun

Lamun datang ka nyimpen jeung ngatur eusi, aya sababaraha solusi kaluar aya-pikir sistem manajemen eusi (CMS) atawa file hosting jasa (kawas Dropbox). Manajemén Aset Digital (DAM) tiasa dianggo saluyu sareng jinis solusi ieu-tapi nyandak pendekatan anu béda pikeun eusi. Pilihan sapertos Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, jsb., dasarna janten tempat parkir saderhana pikeun aset akhir nagara; aranjeunna henteu ngadukung sadaya prosés hulu anu nuju nyiptakeun, marios, sareng ngatur aset-aset éta. Dina watesan DAM

Strategi Kandungan Modular pikeun CMO pikeun Ngurangan Polusi Digital

Sakuduna shock anjeun, meureun malah piss anjeun kaluar, pikeun neuleuman éta 60-70% tina eusi marketers nyieun mana henteu kapake. Henteu ngan ukur boros ieu, éta hartosna tim anjeun henteu sacara strategis nyebarkeun atanapi nyebarkeun kontén, sumawona nyaluyukeun eusi éta pikeun pangalaman palanggan. Konsép eusi modular sanés énggal - éta masih aya salaku modél anu rada konsép tinimbang anu praktis pikeun seueur organisasi. Hiji alesan nyaéta pola pikir-