5 Cara Top Pikeun Ningkatkeun Proses Pembayaran Handphone Anjeun

Smartphone sareng tablet mangrupikeun alat anu beuki populér anu dianggo ku urang unggal dinten. Nalika ngeunaan ecommerce, pembayaran sélulér janten pilihan populér, hatur nuhun kana gampangna sareng genah ngadamel pamayaran dimana waé, iraha waé, kalayan ngan ukur sababaraha keran. Salaku padagang, ningkatkeun prosés pamayaran sélulér anjeun mangrupikeun inpormasi anu pantes anu bakal ngakibatkeun kanaékan palanggan, sareng pamustunganana - langkung seueur penjualan. Prosés pamayaran anu langkung handap bakal ngahalangan anjeun