Google Antitrust Suit mangrupikeun Harbinger Waters kasar pikeun Parobihan IDFA Apple

Sedengkeun lila-lila datang, gugatan antitrust DOJ ngalawan Google parantos dugi dina waktos anu penting pikeun industri iklan iklan, sabab para pemasar nuju ngadeudeul parobihan Apple Identifier for Advertisers (IDFA). Sareng ku Apple ogé dituduh dina laporan 449 halaman anyar ti Déwan Perwakilan AS nyalahgunakeun kakuatan monopoli masing-masing, Tim Cook kedah beuratna ngalaksanakeun léngkah-léngkahna salajengna. Naha Apple tiasa nyeukeutan cengkraman kana pangiklan anu janten