Rétina AI: Ngagunakeun Prediktif AI pikeun Ngaoptimalkeun Kampanye Pemasaran sareng Ngadegkeun Niley Hirupna Pelanggan (CLV)

Lingkungan parantos robih gancang pikeun para pemasar. Kalayan apdet ios anu fokus kana privasi anyar ti Apple sareng Chrome ngaleungitkeun cookies pihak katilu dina 2023 - diantara parobihan anu sanés - para pemasar kedah adaptasi kaulinanna pikeun cocog sareng peraturan énggal. Salah sahiji parobahan anu ageung nyaéta paningkatan nilai anu aya dina data pihak kahiji. Merek ayeuna kedah ngandelkeun data opt-in sareng pihak kahiji pikeun ngabantosan kampanye kampanye. Naon Dupi Customer Lifetime Value (CLV)? Nilai Saumur Palanggan (CLV)