Kumaha Martech Stack anjeun Gagal Ngalayanan Palanggan

Dina jaman baheula pamasaran, balik awal 2000an, sababaraha CMO gagah nanem modal dina sababaraha alat dasar anu dirancang pikeun ngabantosan langkung hadé ngatur kampanye sareng pamirsa. Panaratas anu kuat ieu narékahan pikeun ngatur, nganalisis sareng ningkatkeun performa, sahingga nyiptakeun sistem téknologi pamasaran anu munggaran- sistem terintegrasi anu nyusun urutan, kampanye anu teu dikonci sareng konci pesen pikeun hasil anu langkung saé. Mertimbangkeun sabaraha jauh industri pamasaran parantos sumping dina sababaraha taun ka pengker