Kumaha Nyaho Palanggan B2B anjeun Kalayan Pembelajaran Mesin

Firma B2C dianggap salaku peluncuran payun dina inisiatif analitik palanggan. Rupa-rupa saluran sapertos e-commerce, média sosial, sareng perdagangan sélulér parantos ngaktipkeun usaha sapertos memahat pamasaran sareng nawiskeun palayanan pelanggan anu hadé. Utamana, data anu éksténsif sareng analytics canggih ngalangkungan prosedur pembelajaran mesin parantos ngamungkinkeun para ahli strategi B2C pikeun langkung mikawanoh paripolah konsumen sareng kagiatanana ngalangkungan sistem online. Pembelajaran mesin ogé nawiskeun kamampuan anu muncul pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan palanggan bisnis. Nanging, adopsi ku firma B2B