5 Freshman Media Sosial Faux Pas

Salaku senior kuliah anu datang, kuring ningali deui dina akhir minggu orientasi kuliah kuring anu anyar kalayan tingkat éra, sareng kuring yakin kuring henteu nyalira. Éta panginten mangrupikeun téori ilmiah anu kabuktosan yén nalika rébuan umur 18 taun didorong kana kaayaan sosial anu kagok, naluri manusa najong sareng sadayana janten sumanget pisan ngeunaan sagala hal. Salila oriéntasi mahasiswa anyar, anjeun panginten rerencangan pisan sareng saha waé anu anjeun pendakan, sareng jalma anu anjeun pendakan