Outsourcing B2B Generation Diterangkeun 2021: Top 10 Alesan pikeun Cinta Outbound

Upami anjeun kalibet dina organisasi B2B mana waé, anjeun bakal gancang diajar yén generasi kalungguhan mangrupikeun bagian penting dina ngalakukeun bisnis. Nyatana: 62% profesional B2B nyarios yén ningkatkeun volume timbelna mangrupikeun prioritas utama. Laporan Paménta Gen Nanging, éta henteu gampang pikeun ngahasilkeun cukup kalungguhan pikeun ngajamin balik gancang dina inpormasi (ROI) —atapi kauntungan naon waé, pikeun masalah éta. 68% bisnis anu ageung dilaporkeun berjuang sareng generasi kalungguhan, sareng anu sanés