Arguing Ngalawan Sejarah sareng Entre-Commuting

Kuring kantos ngobrol sareng réréncangan, Chad Myers tina 3 Topi Marketing, ngabahas kumaha ékonomi tatanén urang sareng Revolusi Industri parantos nyababkeun kabiasaan damel modéren urang. Sami sapertos kibor QWERTY komputer urang (éta didesain janten éfisién sahingga konci mesin tik moal nempel, tapi urang nganggo éta ayeuna dina alat anu henteu pernah bakal nempel), kami nganggo pamikiran anu umurna 100 dugi ka 1,000 taun ( sareng seueur deui)

Pentingna Tata Bahasa Anu Saé sareng Tanda baca dina Blogging

Jalma anu terang kuring terang yén kuring tiasa janten sakedik tata basa sareng tanda baca. Sanaos kuring henteu badé ngoréksi masarakat sacara umum (kuring ngan saukur nyatakeun aranjeunna sacara pribadi), kuring dipikaterang ngédit tanda anu aya kecap anu salah éja, apostrop anu teu leres, sareng kasalahan anu umumna parah. Janten, teu kedah dicarioskeun, kuring teras-terasan nyobian pastikeun tulisan kuring dugi ka bau gramatikal. "Bahkan dina blog?" Leres, bahkan dina blog. "Tapi

Penjualan Kaahlian Anu Pangpentingna Kedah Diajar

Pamajikan kuring tungtungna ngagaduhan kasempetan pikeun ngaganti laptop umur 8 taun na, anu mimiti fungsina langkung sapertos prosesor kecap Brother ti akhir 80an, ngan henteu gancangna. Éta Dell anu gaduh 512 MB RAM, sareng hard drive 80 MB RAM. Éta laun, henteu stabil, sareng gagang engkol parantos némbak ti payun. Anjeunna tungtungna mésér Samsung Netbook ti Best Buy. Oke, éta henteu pantes pikeun blog, tapi aya