Alur Kerja: Prak-prakan Pangsaéna pikeun Ngabébaskeun Dinas Pemasaran Ayeuna

Dina jaman pamasaran kontén, kampanye PPC sareng aplikasi sélulér, alat-alat kuno sapertos pulpén sareng kertas teu ngagaduhan tempat dina bentang pamasaran anu dinamis ayeuna. Nanging, waktos sareng waktos deui, para pamasar balik kana pakakas anu ketinggalan jaman pikeun prosés vitalna, sahingga kampanye rentan tina kasalahan sareng salah komunikasi Ngalaksanakeun alur kerja otomatis mangrupikeun salah sahiji cara anu paling cerdas pikeun nalungtik épisiénsi ieu. Kalayan alat anu langkung saé dina tempatna, para pemasar tiasa nunjuk sareng ngajadikeun otomatis tugas anu paling repetitive,