8 Alat Pikeun Panaliti Pamasaran Influencer Relevan Pikeun Ecological Anjeun

Dunya terus robih sareng pamasaran robih sareng éta. Pikeun pemasar, pamekaran ieu mangrupikeun koin dua sisi. Di hiji sisi, éta pikaresepeun pikeun terus-terusan ngiringan tren pamasaran sareng muncul ideu anyar. Di sisi séjén, sakumaha beuki loba wewengkon pamasaran timbul, marketers jadi sibuk - urang kudu nanganan strategi marketing, eusi, SEO, buletin, média sosial, datang nepi ka kampanye kreatif, jeung saterusna. Untungna, urang gaduh pamasaran

5 Cara Anu Déngékeun Sosial Ngawangun Kasadaran Merek Anu Anjeun Bener-Na Hayang

Usaha ayeuna kedah langkung sadar tibatan kantos yén ngan saukur ngawaskeun média sosial bari nyobian ningkatkeun pangakuan mérek henteu cekap deui. Anjeun ogé kedah tetep nguping kana naon anu saleresna dipikahoyong konsumén (sareng henteu hoyong), ogé tetep nuturkeun tren industri sareng persaingan pangénggalna. Lebetkeun ngupingkeun sosial. Beda sareng pangimeutan, anu ningali kana sebutan sareng tingkat Dursasana, ngupingkeun sosial nol dina perasaan