Maksimalkeun Usaha Pemasaran 2022 anjeun sareng Manajemén Idin

2021 parantos teu tiasa diprediksi sapertos 2020, sabab seueur masalah anyar anu nangtang para pemasar ritel. Marketers bakal perlu tetep lincah sarta responsif kana tantangan heubeul jeung anyar bari ngusahakeun ngalakukeun leuwih kalawan kirang. COVID-19 teu tiasa malikkeun cara jalma mendakan sareng balanja - ayeuna nambihan kakuatan gabungan tina varian Omicron, gangguan ranté suplai sareng sentimen konsumen anu turun-tumurun kana teka-teki anu parantos rumit. Retailers pilari nangkep paménta pent-up téh