Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu. Éta sababna naha niténan tren panganyarna penting pisan pikeun pamasaran naon waé