Ngajual Online: Ngadeteksi Pemicu Mésér Prospék anjeun

Salah sahiji patarosan anu paling sering kuring ngadéngé nyaéta: Kumaha anjeun terang pesen mana anu kedah dianggo pikeun halaman badarat atanapi kampanye iklan? Éta patarosan anu leres. Pesen anu salah bakal ngaleungitkeun desain anu saé, saluran anu leres, sareng bahkan hadiah anu saé. Dina jawaban na, tangtosna, éta gumantung kana dimana prospek anjeun dina siklus mésér. Aya 4 léngkah utama dina sagala kaputusan mésér. Kumaha anjeun tiasa terang dimana prospek anjeun