7 Pangajaran Kanggo Ritel Dina Jaman E-Dagang

E-Dagang ngambil alih industri ritel ku menit. Éta ngajantenkeun langkung sesah tetep bata sareng toko mortir ngambang. Pikeun toko bata-na-mortir, éta sanés ngeunaan nyayogikeun inventaris sareng ngatur akun sareng penjualan. Upami anjeun ngajalankeun toko fisik, maka anjeun kedah ngalih ka tingkat salajengna. Pasihan anu balanja alesan anu matak pikeun nyéépkeun waktosna pikeun turun ka toko anjeun. 1. Nyayogikeun Pangalaman, Sanés Ngan Produk