Standarisasi Alamat 101: Mangpaat, Métode, sareng Tip

Iraha terakhir anjeun mendakan sadaya alamat dina daptar anjeun nuturkeun format anu sami sareng henteu aya kasalahan? Pernah, leres? Sanaos sagala léngkah anu tiasa dilakukeun ku perusahaan anjeun pikeun ngaminimalkeun kasalahan data, alamat masalah kualitas data - sapertos kasalahan éjahan, kolom anu leungit, atanapi rohangan utama - kusabab éntri data manual - teu tiasa dihindari. Kanyataanna, Professor Raymond R. Panko dina makalahna diterbitkeun disorot yén kasalahan data spreadsheet utamana tina datasets leutik bisa