Pamasaran Butuh Data Kualitas janten Data-Driven - Perjuangan & Solusi

Marketers aya dina tekenan ekstrim janten data-disetir. Tapi, anjeun moal mendakan para pemasar nyarioskeun ngeunaan kualitas data anu goréng atanapi naroskeun kurangna manajemén data sareng kapamilikan data dina organisasina. Gantina, aranjeunna narékahan pikeun jadi data-disetir ku data goréng. Ironi tragis! Kanggo sabagéan ageung pemasar, masalah sapertos data teu lengkep, typos, sareng duplikat malah henteu diakui salaku masalah. Aranjeunna bakal nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngalereskeun kasalahan dina Excel, atanapi aranjeunna bakal milarian plugins pikeun nyambungkeun data