Buka Badag sareng Stratégi Email Dipicu pikeun Ngajalankeun Sky-High ROI

Email anu dipicu mangrupikeun cara anu saé pikeun kalibet konsumén sareng ngajalankeun penjualan, tapi salah paham ngeunaan naon anu janten pemicu sareng kumaha ngalaksanakeunana ngajaga sababaraha pemasar tina ngamangpaatkeun pinuh taktik. Naon Email anu Dipicu? Dina tingkat paling dasar na, pemicu mangrupikeun réspon otomatis, sapertos ucapan selamat ulang taun anu dihasilkeun otomatis tina Google. Ieu ngakibatkeun sabagian yakin yén email anu dipicu tiasa dianggo ngan ukur dina kaayan terbatas. Tapi nyatana, éta