Naha Anjeun sareng Palanggan Anjeun Kedah Kalakuan Sapertos Pasangan Kawin dina 2022

ingetan customer téh alus pikeun bisnis. Ngasuh konsumén mangrupikeun prosés anu langkung gampang tibatan narik anu énggal, sareng para nasabah anu sugema langkung dipikaresep pikeun ngagaleuh deui. Ngajaga hubungan palanggan anu kuat henteu ngan ukur mangpaat pikeun garis handap organisasi anjeun, tapi ogé negates sababaraha épék anu dirasakeun tina peraturan anyar ngeunaan pangumpulan data sapertos larangan Google anu bakal datang dina cookies pihak katilu. Paningkatan 5% dina ingetan palanggan pakait sareng sahenteuna 25% kanaékan