Kasuksésan Online Dimimitian ku CXM

Manajemén Pangalaman Palanggan ngagunakeun téknologi pikeun nyayogikeun pangalaman pribadi sareng anu saluyu pikeun unggal pangguna dina raraga ngarobah prospek kana klien anu hirup-huripna. CXM ngahijikeun pamasaran inbound, pangalaman wéb anu dipersonalisasi, sareng sistem manajemén hubungan pelanggan (CRM) pikeun ngukur, meunteun sareng ngaevaluasi interaksi palanggan. Naon anu anjeun bakal lakukeun? 16% perusahaan ningkatkeun anggaran pamasaran digital sareng ningkatkeun pengeluaran sacara umum. 39% perusahaan naékkeun anggaran pamasaran digital ku reallocating anggaran anu tos aya