Moosend: Email Marketing & Automations

Moosend, platform Email Marketing sareng Automation anu dilélér, parantos ngartikeun deui fitur pamasaran email, rencana harga, sareng nilai artos kalayan konsistén, dedikasi kana kaunggulan, sareng kinerja pangrojong pelanggan. Dina ngan 8 taun, Moosend parantos berhasil ngadegkeun ayana di sadunya kalayan agénsi profil tinggi sareng perusahaan multinasional sapertos Ted-X, sareng ING, ngan ukur sababaraha. Moosend mangrupikeun platform anu munggaran di industri janten ISO-Certified sareng patuh GDPR, sahingga ngabuktikeun prakték na