Naha Pamasar Naha Nyerah Dina Personalisasi?

Tulisan Gartner anu anyar dilaporkeun: Ku 2025, 80% pemasar anu parantos nanem modalkeun personalisasi bakal ninggali usahana. Prédiksi 2020: Pemasar, Éta Henteu Éta Kana Anjeun. Ayeuna, ieu sigana mangrupikeun sudut pandang anu rada alarmis, tapi anu kurang nyaéta kontéks na, sareng kuring pikir éta kieu ... Éta kabeneran anu cukup universal yén kasusah tina hiji tugas diukur dina hubungan sareng alat-alat sareng sumber-sumber anu disayogikeun ku salah saurang jalma. Salaku conto, ngali