Baking dina "Kecerdasan" kana Kampanye Drive-to-Web

Kampanye "drive to web" modern langkung seueur tibatan ngan saukur ngadorong konsumén ka halaman badarat anu dikaitkeun. Éta ngamangpaatkeun téknologi sareng perangkat lunak pamasaran anu teras-teras berkembang, sareng ngartos kumaha nyiptakeun kampanye dinamis sareng pribadi anu ngahasilkeun hasil wéb. Pergeseran dina Pokus Kauntungan anu dipikagaduh ku agénsi maju sapertos Hawthorne nyaéta kamampuan pikeun ngan ukur henteu ngan ukur nganalisis, tapi ogé ngémutan pangalaman pangguna sacara umum sareng papacangan. Ieu