Mitos tina DMP dina Pamasaran

Platform Manajemén Data (DMPs) sumping dina pidangan sababaraha taun ka pengker sareng katingali ku seueur salaku juru salamet pamasaran. Di dieu, aranjeunna nyarios, urang tiasa gaduh "catetan emas" kanggo palanggan urang. Dina DMP, vendor ngajanjikeun yén anjeun tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun pandangan 360 derajat pikeun konsumén. Hijina masalah - éta ngan henteu leres. Gartner ngahartikeun DMP salaku Software anu nyerna data tina sababaraha sumber