Lima Tip Top Pikeun Ngawangun Stratégi Kandungan Kapingpinan Dipikiran

Pandemi Covid-19 parantos nyorot kumaha gampangna ngawangun - sareng ngancurkeun - mérek. Leres pisan, sifat kumaha komunikasi merek na robih. Émosi sok janten pendorong konci dina nyandak kaputusan, tapi kumaha merk sambungkeun sareng pamirsa anu bakal nangtoskeun kasuksésan atanapi kagagalan di dunya pasca-Covid. Ampir satengahna anu nyandak kaputusan nyatakeun kontén kapamimpinan panginten hiji organisasi sacara langsung nyumbang kana kabiasaan pameseran aranjeunna, tapi 74% perusahaan gaduh