Lima Posisi Nguntungkeun dina Pasar naon waé

Dina kahirupan perusahaan kuring anu sateuacana, kuring teras-terasan gumun kana celah komunikasi antara jalma-jalma anu ngadamel produk, sareng jalma-jalma anu masarkeun sareng ngicalna. Janten tinkerer sareng pemecah masalah sosial, kuring bakal teras-terasan nyobian milari jalan pikeun ngajembatan gap antara produsen sareng pemasar. Kadang usaha ieu suksés, sakapeung henteu. Acan dina waktos nyobian pikeun méréskeun padamelan jero tina

Rahasia Ngawangun Brand Anjeun sapertos Nike atanapi Coca-Cola

Dina struktur mérek Amérika, ngan ukur aya dua jinis mérek: pokus konsumen atanapi produk-fokus. Upami anjeun badé milampah damel naon waé sareng mérek anjeun, atanapi anjeun dibayar kanggo muck around sareng merk batur, anjeun langkung terang terang mana jinis mérek anjeun.