Kumaha Reverse Logistics Solutions tiasa nyepetkeun pamrosésan pamulangan dina Pasar E-Commerce

Pandemik COVID-19 pencét sareng sadaya pangalaman balanja robih ngadadak sareng lengkep. Langkung ti 12,000 toko bata-sareng-mortir ditutup dina taun 2020 nalika pembeli pindah balanja online tina kanyamanan sareng kasalametan imahna. Pikeun ngajaga sareng ngarobih kabiasaan konsumen, seueur usaha parantos ngalegaan ayana e-commerce atanapi ngalih ka ritel online pikeun kahiji kalina. Salaku pausahaan terus ngalaman transformasi digital ieu cara anyar balanja, aranjeunna struck kalawan