5 Hal Anu Anjeun Kedah Pertimbangkeun Sateuacan Ngajalankeun Halaman Wéb E-commerce Anjeun

Mikir ngeunaan ngaluncurkeun halaman wéb ecommerce? Ieu mangrupikeun lima hal anu anjeun kedah nimbangkeun sateuacan ngaluncurkeun halaman wéb ecommerce anjeun: 1. Gaduh Produk Anu Katuhu Milarian produk anu pas pikeun bisnis ecommerce langkung gampang dibéréskeun tibatan réngsé. Anggap yén anjeun parantos ngirangan segmen pamirsa, anjeun badé ngajual, patarosan salajengna ngeunaan naon anu bakal dijual timbul. Aya sababaraha hal anu anjeun kedah parios nalika mutuskeun ngeunaan produk. Anjeun kedah