Ngali langkung jero kana Hasil Survey anjeun: Palang Tab sareng Analisis Saringan

Kuring ngalakukeun Pamasaran Média Sosial pikeun SurveyMonkey, janten kuring proponén ageung ngagunakeun survey online pikeun ngahontal palanggan anjeun pikeun nyandak kaputusan bisnis anu langkung saé. Anjeun tiasa kéngingkeun seueur wawasan tina survey anu saderhana, utamina nalika anjeun terang hiji atanapi dua hal ngeunaan nyiptakeun sareng nganalisis éta. Jelas nulis sareng ngararancang survey anu saé mangrupikeun bagian anu penting tina prosés ieu, tapi sadayana tiasa dianggo di payun

5 Tip Top pikeun Kaayaan Survey

Aya bebeneran saderhana anu ditepikeun ku jaman Internét: Nyungkeun eupan balik sareng kéngingkeun wawasan kana basa nasabah sareng target pasar anjeun gampang. Ieu tiasa janten kanyataan anu saé atanapi anu matak pikasieuneun, gumantung kana saha anjeun sareng naon anu anjeun milari tanggepan, tapi upami anjeun di pasar pikeun ngahubungi sareng pangkalan anjeun pikeun kéngingkeun pendapat anu jujur, anjeun gaduh ton tina pilihan haratis sareng biaya mujarab pikeun ngalakukeun. Nyaéta

Saha anu Ngajawab Survei anjeun? Validasi Didamel Sederhana

Nyungkeun eupan balik konsumén sateuacan, salami, sareng saatos ngaluncurkeun usaha bisnis anyar mangrupikeun cara anu saé pikeun terang kumaha anjeun ngukur dina panon konsumén anjeun. Anjeun henteu pernah hoyong nganggap anjeun terang kumaha target pasar anjeun (ibu-ibu damel umur 30 dugi 45 taun) sapertos anu raoseun ngeunaan naon anu anjeun lakukeun, utamina kusabab gampang pisan naroskeun ka diri sorangan. Warta anu saé pikeun para pemasar, naha anjeun damel di perusahaan ageung

3 Cara Nganggo Survei Kanggo Panilitian Pasar Anu Langkung Hadé

Kasempetan éta upami anjeun maca Martech Zone, anjeun parantos terang kumaha pentingna ngalaksanakeun riset pasar pikeun strategi bisnis naon waé. Di dieu di SurveyMonkey, kami yakin yén aya alusna terang nalika nyandak kaputusan mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun anjeun bisnis (sareng kahirupan pribadi anjeun ogé!). Survei online mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeun riset pasar kalayan gancang, gampang, sareng biaya sacara épéktip. Ieu 3 cara anjeun tiasa nerapkeun kana bisnis anjeun

4 Tip Kanggo "Sosialisasi" Langkung Hadé

Upami anjeun nuju maca Martech Zone, kamungkinan aya anu ngempelkeun anjeun parantos nyatana yén éta bakal langkung penting tibatan kantos damel bisnis anjeun taun ayeuna. Survei anu anyar anu urang dilakukeun pikeun GrowBiz Media ngungkabkeun yén 40% alit pikeun produsen kaputusan bisnis leutik pikeun perencanaan ngagunakeun média sosial di 2012. Kuring nembe nguping tamu dina Business Insanity Radio Talk Show nunjukkeun yén sadaya jalma penjualan dipasihan

Nguji Konsép 2.0

Nyiptakeun survey online mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ngahontal palanggan anjeun pikeun kéngingkeun opini ngeunaan naon waé. Pakasaban kuring di Zoomerang Online Surveys and Polls tiasa ngajantenkeun kuring bias, tapi kuring kabur ku sadaya hal anu anjeun tiasa lakukeun dina survey. Poe ieu, anjeun gaduh seueur pilihan survey, ti saprak lebetkeun kana situs anjeun, dugi ka ngirimkeunana ngalangkungan téks ka telepon umum, dugi ka nyiptakeunana sareng