Téknologi: Target Gampang, Sanés Solusi na

Lingkungan bisnis dinten ayeuna tangguh sareng teu ampun. Sareng ayeuna beuki seueur. Sahenteuna saparo perusahaan visi anu muji dina buku klasik Jim Collins 'Dibangun dugi Terakhir parantos kaselip dina pagelaran sareng reputasi dina dasawarsa saprak mimiti diterbitkeun. Salah sahiji faktor kontributor anu kuring titénan nyaéta sababaraha masalah tangguh anu urang nyanghareupan ayeuna mangrupikeun hiji diménsi - anu sigana masalah téknologi jarang anu