Beungeut Anyar E-Dagang: Dampak Pembelajaran Mesin di Industri

Naha anjeun kantos ngaduga yén komputer tiasa mikawanoh sareng diajar pola pikeun nyandak kaputusan sorangan? Upami jawaban anjeun henteu, anjeun aya dina kapal anu sami sareng seueur ahli dina industri e-commerce; teu aya anu tiasa ngaramalkeun kaayaan ayeuna. Nanging, pembelajaran mesin parantos maénkeun peran anu penting dina évolusi e-commerce salami sababaraha dekade ka pengker. Hayu urang tingali dimana e-commerce anu leres