Zombie-Followers: Anu Maot Leumpang Di Dunya Pamasaran Influencer

Anjeun mendakan propil média sosial kalayan jumlah pengikut anu langkung luhur tibatan rata-rata, rébuan suka, sareng pangalaman kemitraan mérek sateuacanna - trik atanapi ngubaran? Ku jumlah kampanye pamasaran influencer anu teras-terasan naék, éta henteu jarang pikeun merek janten korban tipu daya akun sapertos kitu sareng pengikut palsu sareng pemirsa anu teu asli. Numutkeun ka Influencer Marketing Hub: Influencer marketing disetél janten sakitar $ 9.7B dina 2020.