Statistik Milarian Organik pikeun 2018: Sejarah SEO, Industri, sareng Tren

Optimisasi mesin pencari mangrupikeun prosés mangaruhan pisibilitas online halaman wéb atanapi halaman wéb dina hasil mesin pencari wéb anu henteu dibayar, disebut salaku hasil alami, organik, atanapi anu diraih. Hayu urang tingali dina timeline mesin pencari. 1994 - Mesin pencari anu munggaran Altavista diluncurkeun. Ask.com ngamimitian réngking tautan ku popularitas. 1995 - Msn.com, Yandex.ru, sareng Google.com diluncurkeun. 2000 - Baidu, mesin pencari Cina diluncurkeun.