5 Cara Nguatkeun Proses Tanpa Ngadominasi Kreativitas

Pemasar sareng kréatip tiasa kéngingkeun sakedik skittish nalika nyarios ngeunaan prosés. Ieu kedah janten kejutan. Barina ogé, urang nyéwa aranjeunna pikeun kamampuanna janten asli, imajinatif, sareng bahkan teu konvensional. Kami hoyong aranjeunna pikir sacara bébas, ngajauhan kami tina jalan anu keok, sareng ngawangun mérek inovatif anu menonjol di pasar anu rame. Urang moal tiasa teras-terasan sareng ngarepkeun kréativitas urang janten pangatur aturan anu berorientasi tinggi