Naha Pidéo Perusahaan Anjeun Rindu Tanda, Sareng Naon Anu Kedah Laksanakeun Ngeunaan Éta

Urang sadayana terang naon hartosna batur nalika aranjeunna nyarios "video perusahaan." Dina tiori, istilah ieu dilarapkeun kana pidéo anu didamel ku perusahaan. Biasana janten deskriptor nétral, tapi éta henteu ayeuna. Poe ieu, seueur urang dina pamasaran B2B nyarioskeun pidéo perusahaan kalayan sakedik. Éta sabab pidéo perusahaan hambar. Pidéo perusahaan diwangun ku gambar saham tina batur sapagawean anu pikaresepeun teuing damel di kamar konperénsi. Perusahaan