Kunaon Pamasaran Waktu Nyata Tos Janten Langkung Penting dina Jaman COVID

Éta parantos dikonfirmasi yén Super Bowl taunan Amérika Serikat peryogi langkung tina 11 juta kilowatt-jam kakuatan pikeun ngajalankeun pertandingan mimiti bérés. Merek Snack Oreo parantos ngantosan sakitar dua taun kanggo momen nalika henteu sadayana 11 juta kilowatt-jam kakuatan bakal suksés ngajalankeun sareng bakal aya pamadaman; ngan dina waktosna pikeun mérek pikeun ngajalankeun punchline na. Kabeneran pikeun perusahaan cookie, sababaraha taun ka pengker di Super Bowl XLVII, tungtungna aya