Kadatangan Marketing Immersive, Jurnalisme, sareng Pendidikan

Realitas maya sareng augmented badé maénkeun peran anu langkung ageung di pikahareupeun anjeun. TechCrunch prédiksi yén AR mobile sigana bakal janten pasar $ 100 milyar dina 4 taun! Henteu janten masalah upami anjeun damel pikeun perusahaan téknologi canggih, atanapi dina ruang paméran anu ngajual jati kantor, bisnis anjeun bakal nguntungkeun ku sababaraha cara ku pangalaman pamasaran anu jero. Naon bédana antara VR sareng AR? Virtual reality (VR) mangrupikeun rekreasi digital anu

3 Alesan Ngalegaan Jangkauan Marketing sareng Pidéo

Pidéo mangrupikeun salah sahiji alat pamasaran anu paling kuat di gudang senjata anjeun pikeun ngalegaan jangkauan pamasaran, tapi éta sering teu dipaliré, kirang dianggo sareng / atanapi salah paham. Teu aya patarosan anu produksi kontén pidéo nyingsieunan. Paranti tiasa mahal; prosés éditan anu nyéépkeun waktos, sareng mendakan kapercayaan di payuneun kaméra henteu salawasna gampang. Untungna kami ngagaduhan seueur pilihan anu aya ayeuna pikeun ngabantosan tantangan ieu. Smartphone anu paling anyar nawiskeun video 4K, éditan